2024-2025 sisehooaja hinnakiri

august 6, 2024

Tondiraba Tennisekeskuse 2024-2025 sisehooaja (september -mai) hinnakiri on leitav Broneeringute lehe alapunktis Hinnakiri. Püsiaja broneerimiseks saada palun e-kiri Marek@tennisekool.ee. Telefoni teel ja klienditeenindaja juures püsiaegasid broneerida ei saa!

Kui käid aeg-ajalt mängimas, siis soovitame teha broneeringud meie kodulehelt. Broneerimisel on pangamaksete kõrval võimalik tasuda pangakaardiga. Koos kinnitusmeiliga saadetakse PDF vormis nimeline arve ning riietusruumi sisenemiseks vajalik uksekood. Jaga kindlasti uksekoodi oma trennikaaslastega, et ka nemad riietusruumi pääseksid!

Väljaku kasutamise eest on koha peal võimalik tasuda ka Stebby või MTÜ Spordiseltsi kaudu. Palume sellisel juhul teha broneering telefoni teel (600 2915) ja anda tasumise soovist teada.

Üksikkülastusega väljakuid on võimalik ette broneerida ja tasuda kuni 2 nädalat. Selliselt broneeritud väljakute aega on võimalik muuta üks kord ja vähemalt 24 tundi enne mänguaega!

Parkimine meie keskuse parklas on tasuta. Kui parklas vaba kohta ei leidu, on 3 tundi võimalik tasuta parkida vastas asuva Maxima XX parklas (ära unusta panna parkimiskella!) Palun ära pargi oma autot nii, et see takistab teiste liiklemist, samuti kollaste joonte alale ning murule.